Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Remote Admin Console shows Offline

Created: 21 Feb 2013 | 4 comments

Hello-

I am using the Windows Remote Admin Console (version 7.5.0.5) to connect to a NBU 7.5.0.5 ES master server running on RHEL 6.3...

In the lower RIGHT side of my console, I see that I am connected to the Master server, but sometimes I also see the word Offline appear on the lower LEFT side of my console at the same time.

Does anyone know what the offline message in the left hand side of the console refers to?

This is not specific to the 7.5.0.5 update, it was present while running 7.5.0.4.

Pictures are attached.

Thanks!

J

Operating Systems:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

sazz.'s picture

Good Catch! As far as it shows Master server connected it is all fine.

The offline at the bottom left comes when you click Media-Robots-Tld0 and do a right click to choose inventory OR just right click on robots and highlight inventory. Make sure this comes only for the Robot under Media but not under Devices.

You need not to run inventory just highlight it and it will show you as offline at the bottom left and will remain there unless you close or reopen GUI or browse to menu options on the top of GUI.

Though I am not sure why it comes:) and may be someone from Symantec can tell but you need not to worry as that seems to be normal.

Yasuhisa Ishikawa's picture

I have never pay attention to left bottom pane bacause it aleays says 'Press F1 for help'.

Authorized Symantec Consultant(ASC) Data Protection in Tokyo, Japan

Mark_Solutions's picture

Is that there all of the time or only when i certain parts of the Admin Console?

Authorised Symantec Consultant

Don't forget to "Mark as Solution" if someones advice has solved your issue - and please bring back the Thumbs Up!!.

Vickie's picture

That must not impact to anything on backup environment.