Video Screencast Help

Report is taking lots of time

Created: 15 Nov 2013 • Updated: 18 Nov 2013 | 4 comments
This issue has been solved. See solution.

Hello Guys,

I have installed Altiris server at my other Branch, I have taken control of the server nad tried to cretae a report but it is taking lots of time.

Is there any way to get report properly.

Operating Systems:

Comments 4 CommentsJump to latest comment

Ambesh_444's picture

Hi Rash_M,

It isn't the remote access that takes the time but almost certainly the report generation in SQL. You might need more memeory or processors in your SQL server, or a dedicated instance for Altiris. Or you might need to optimise the SQL in your report.

If your web link is slow you could use automation policies to automate the report run.

Altiris related query

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/altiris-related-query

 

Thank& Regards,

Ambesh

"Your satisfaction is very important to us. If you find above information helpful or it has resolved your issue. Please don't forget to mark the thread as solved."

SOLUTION
Sachin Sawant's picture

I think that it was due to abnormal load upon the NS and this caused the report(s) to stop working at all as everything was trying to update at once!

I think that the issue was a high incidence of Inventory data from clients. Once I dialled back on this and made the policies send back over a long time, the system started to work again.

 

                                                            OR

try follwoing link

http://www.symantec.com/connect/forums/problem-nse-files

.Brian's picture

Hey do you know how to use the SEARCH button or knowledgebase for these relatively simple questions?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.