Video Screencast Help

Reported Errors from the SEP Support Tool

Created: 06 Dec 2012 • Updated: 06 Dec 2012 | 5 comments

Hello,

I am performing a health check on our SEPM server which is version 11.6000 and running on 32 bit 2003 server OS. Our server is running as expected however there are a few problems when using the SEP support tool which I would like to correct. The errors are as follows:

1.

Issue The Symantec Endpoint Protection Manager is not using its configured ports
Product Symantec Endpoint Protection Manager
Category Status
Subcategory Ports
Click for more ->
Which communication ports does Symantec Endpoint Protection use?
Status Error
Tests
Error

No SepM IIS virtual directories exist which are properly located in the directory D:\Program Files\Symantec\Symantec Endpoint Protection Manager\Inetpub\. Check the report "Is Microsoft IIS correctly configured for Symantec Endpoint Protection Manager?"

2.

Issue Microsoft IIS is not correctly configured for Symantec Endpoint Protection Manager
Product Symantec Endpoint Protection
Category Console
Subcategory Configuration
Click for more ->
Unable to communicate with the reporting component after logging to the Symantec Endpoint Protection Manager
Status Error
Tests
Error No IIS web sites were found with a port matching that configured for the Symantec Endpoint Protection Manager. Check the report "Is the Symantec Endpoint Protection Manager using its configured ports?"

Can anyone tell me what is causing these? The suggested articles do not offer any assistance in understanding what is wrong.

For issue 1 I have checked the virtual directories exist within IIs and they link to the locations specified within my SEPM folder structure.

For issue 2 I can see that my IIs site is configured for port 80, 443 and 8014

Can anyone help?

Comments 5 CommentsJump to latest comment

.Brian's picture

Were any ports changed during the install?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

Ashish-Sharma's picture

HI,

If you don't have received your answer you can contact symantec support team.

 

How to create a new case in MySupport

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH58873

 

hone numbers to contact Tech Support:-

 

Regional Support Telephone Numbers:
United States: 800-342-0652 (407-357-7600 from outside the United States)
Australia: 1300 365510 (+61 2 8220 7111 from outside Australia)
United Kingdom: +44 (0) 870 606 6000

India: Toll-Free 000 800 4401 456 directly

IDD call: +61 2 8220 7111

 

Additional contact numbers: http://www.symantec.com/business/support/contact_techsupp_static.jsp

Thanks In Advance

Ashish Sharma

 

 

pete_4u2002's picture

if the SEPM is functioning you can ignore these error message.