Video Screencast Help

Resources specified for snapshot do not have any valid data on them. Check if files were deleted or renamed. Event ID 34113

Created: 18 Apr 2013 | 6 comments

I'm running a virtual backup 64-bit server, Windows 2008 server - Enterprise edition with BE 2010 R3 to backup my Exchange environment.  It was working fine until we had a power outage that damaged the MBR on the host server for the virtual machine.  A reboot of the virtual server seemed to clear the problem for a week or so but now I'm back to getting the error listed in the title.

I have an agent installed on both Exchange servers and all the VSS writers are stable - no error.

Do I need to re-create the job to resolve this issue?

Operating Systems:

Comments 6 CommentsJump to latest comment

Sharon Barnard's picture

It appears I may have a bigger issue.  While waiting for a response here, I was going to try re-creating one of the small jobs that runs in this environment. I was trying to see what the selections were on the current job so I could reproduce it and I received the attached error.  I think I may have to log a support call.

AttachmentSize
BE-Error.pdf 12.24 KB
Sharon Barnard's picture

Update --  The DNS server preferences somehow got removed from the TCP/IP settings.  Once I put the DNS primary and secondary server IP's, the error went away.
Testing things further, I now find that the BE account is unable to log into the DAG which could be causing the issue with the jobs bombing.  I've tried my own domain account (I'm a domain admin) and even my account won't log into the DAG.

If I have further updates, I'll post here but any ideas out there???

lmosla's picture

Hi Sharon,  what version of Exchange are you running?  Look over this link (for Exchange 2007 or 2010) and check that all the requirements are in place http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO24128