Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Restore of exchangestore

Created: 21 Sep 2012 | 10 comments

I am having troubles restoring a database for one of my customers.
I receive this error:
------------------
Job ended: Friday, September 21, 2012 at 1:38:48 PM
Completed status: Failed
Final error: 0xe000848c - Unable to attach to a resource. Make sure that all selected resources exist and are online, and then try again. If the server or resource no longer exists, remove it from the selection list. Edit the selection list properties, click the View Selection Details tab, and then remove the resource.
Final error category: Resource Errors

For additional information regarding this error refer to link V-79-57344-33932
-----------------

I have tried restoring to both a “normal” mailgroup and the recovery group, same fault in both.
have tried several dates back to restore, same issue …

There is only 1 NAS that I run backups to, to there is no tape..

The customer are running Backup Exec 2010 R3

Discussion Filed Under:

Comments 10 CommentsJump to latest comment

ZeRoC00L's picture

What is your Exchange version, and is the backup created on the same Exchange server you are restoring to ?

If this response answers your concern, please mark it as a "solution"

SoulGod's picture

Hi.
Exchange is 2007, and yes it is the same server (only got 1 exch in this enviroment)

ZeRoC00L's picture

What are you trying to restore, a complete mailbox, mailstore or individual items ?

If this response answers your concern, please mark it as a "solution"

SoulGod's picture

This is a restore of single individual items. Have tried earlier with full mailbox of a user, same issue.

I do not want to make a full mail store recovery :(
 

Jaydeep S's picture

Check if you are using the same logon account as the one used in the backups for exchange. Make sure that this account is not hidden from the Exchange Global Address List.

Also see if the below helps you -

http://www.symantec.com/docs/TECH51416
http://www.symantec.com/docs/TECH51740
http://www.symantec.com/docs/TECH143613

ZeRoC00L's picture

Make sure the Exchange 2007 Management Tools are installed on your Backup Exec media server, aswell as MAPI/CDO.

If this response answers your concern, please mark it as a "solution"

SoulGod's picture

The account that "pulls" the backups are "System Logon Account".
And the restores are done by "System Logon Account".

Both tested OK

Tried both restoring to the active mailbox and a recovery ... it won't work either way :(

SoulGod's picture

Were can I find the Management Tools? I got the Exchange Management Shell as well as Exchange Management Console.
 

Jaydeep S's picture

If yor Backup Exec Media Server is 64 bit install it from the Exchange Installation Media. Otherwise, you will find the 32 bit console link here

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=11876

ZeRoC00L's picture

If you have the Exchange Management Shell and Console, this is fine.

Make sure to check the section Additional requirements to utilize the functionality of GRT (Granular Restore Technology) to backup or restore Exchange 2007 in this technote:

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH51740

If this response answers your concern, please mark it as a "solution"