Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Restore failes

Created: 30 Aug 2012 • Updated: 31 Aug 2012 | 9 comments
Ralf Bernau's picture
This issue has been solved. See solution.

Hi there,

when doing a restore of a deleted folder, it will work only when removing the tag " Keep security information". When doing it with default settings i will get an error that i have not the propper access rights to the files. Any idea what to do??

Comments 9 CommentsJump to latest comment

Backup_Exec's picture

Hi

Could you give more information on what version of DLO what is type of folder deleted and you are trying to restore this from Backup exec or from DLO console

Thanks

Sameer

Don't forget to give a "Thumbs Up" or Mark as "Solution" if someones advice has helped you.

Ralf Bernau's picture

I'm using DLO 7 Standalone installation.

The folder is i:\löschen, i delete it and will restore it.

Backup_Exec's picture

Hi

If the folder is deleted you should be able to delete it please check the  link below which describes how to restore it

http://www.symantec.com/docs/TECH135928

Thanks

Sameer

Don't forget to give a "Thumbs Up" or Mark as "Solution" if someones advice has helped you.

Ralf Bernau's picture

yes that's what we did, biut it only works when i untag " Preserve security attributes on stored files"

Backup_Exec's picture

Hi

Thanks for the response so deleted folder or file was encrypted or compressed. What happen if you restore it to different location with preserver security option checked does it works

Thanks

Sameer

Don't forget to give a "Thumbs Up" or Mark as "Solution" if someones advice has helped you.

Ralf Bernau's picture

I checked with customer, encryption is not enabled , with compression i will check, to a different location it is the same

Backup_Exec's picture

Hi

Thanks for the update ,I have not seen this error in backup exec DLO but while searching I can across this link which refer to same issue faced by you,

http://www.symantec.com/docs/TECH63538

Though it is Net-Backup link DLO working has been same for Backup-Exec and NBU

The one you are doing is the solution looks like.

Thanks

Sameer

Don't forget to give a "Thumbs Up" or Mark as "Solution" if someones advice has helped you.

SOLUTION
Ralf Bernau's picture

i will mark this as solution even it isn't a solution. only a worarround, but thats what we have found out as well.

Ralf Bernau's picture

short sidenote, in the technote the inviroment will say User is not Owner of the files. In my case it will happen when i do a restor of my own files.