Video Screencast Help

Restore fails with "Connection to restore target has been lost"

Created: 27 Feb 2014 | 3 comments

Hi,

I am runnning Backup Exec 2012 SP3. Version 14.0 Rev 1798 (64bit)

When I am trying to restore a VM with 2 virtual disks, I get the following errors:

Job ended: 27 February 2014 at 12:25:29
Completed status: Failed
Final error: 0xe000957e - Unable to create the new virtual machine.
Final error category: Resource Errors

For additional information regarding this error refer to link V-79-57344-38270
 

Restore- VMVCB::\\VSPHERE41.VMM.INT\VCGuestVm\(DC)CES(DC)\vm\LTT Demo\NS DEV - SV70 LTT  DC SHAREPOINT 2010 development.ces.test VMVCB::\\VSPHERE41.VMM.INT\VCGuestVm\(DC)CES(DC)\vm\LTT Demo\NS DEV - SV70 LTT  DC SHAREPOINT 2010 development.ces.testError writing file data.

V-79-57344-65072 - Connection to the restore target has been lost.  Operation canceled.

Does anyone has a solution for this issue?

-Henk

Operating Systems:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

Hi Henk,

 

Have you checked the TN below?

http://www.symantec.com/docs/TECH206609

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

Henk Visser's picture

Hello Craig,

Thanks for the link.

It says:

"WORKAROUND:
 Rename the datastore name to be restored and perform redirect restore to it"

This is rather cryptic to me what do they mean?

Thx,

Henk

sidd3009's picture

This issue may be related to the account in use. As such, you may also want to refer to the following link: http://www.symantec.com/docs/TECH167105

Regards,

Siddhant Saini
Advanced Technical Support Engineer, Symantec Corporation 
www.symantec.com