Video Screencast Help

Restoring a VM to a datastore

Created: 01 Feb 2013 | 1 comment

Here is the error I get when I try to restore a VM to a local VMWare host drive.

Can anyone help me out with this error, it errors out when it tries to write to the loacl drive of the host.

EDM

14:51:21 2/1/2013: Restore Started

14:51:22 (12410.001) Restoring from copy 1 of image created 1/29/2013 7:08:33 PM
14:51:24 INF - Beginning read-blockmap on server orlnetbackup01.cnlgroup.com of client 10.40.0.51, reading file \\orlnapp02\NetBackup_D2D\10.40.0.51_1359504513_C1_F1.
14:51:27 (12410.xxx) Executing Virtual machine creation on orlnetbackup01.cnlgroup.com to server orlvc5appsrv.cnlgroup.com.
14:52:39 (12410.001) INF - TAR STARTED 3220
14:52:40 (12410.001) INF - Beginning restore from server orlnetbackup01.cnlgroup.com to client orlnetbackup01.cnlgroup.com.
14:52:51 (12410.001) TAR - DataStore_SUB:\CUC_Sub\CUC_Sub-000004.vmdk
14:52:51 (12410.001) FTL - Virtual machine restore: file write failed
14:52:51 (12410.001) FTL - Virtual machine restore: file write failed
14:52:52 (12410.001) INF - TAR EXITING WITH STATUS = 5
14:52:52 (12410.001) INF - TAR RESTORED 0 OF 1 FILES SUCCESSFULLY
14:52:52 (12410.001) INF - TAR KEPT 0 EXISTING FILES
14:52:52 (12410.001) INF - TAR PARTIALLY RESTORED 0 FILES
14:54:01 (12410.001) Status of restore from copy 1 of image created 1/29/2013 7:08:33 PM = the restore failed to recover the requested files

14:54:01 (12410.001) The following files/folders were not restored:
14:54:01 (12410.001) UTF - /DataStore_SUB/CUC_Sub/CUC_Sub-000004.vmdk

14:54:01 Status of restore from copy 1 of image created 1/29/2013 1:54:09 PM = the restore failed to recover the requested files

14:54:01 The following files/folders were not restored:
14:54:01 UTF - /DataStore_SUB/CUC_Sub/CUC_Sub-000004.vmdk

14:54:01 (12410.xxx) INF - Status = the restore failed to recover the requested files.

Discussion Filed Under:

Comments 1 CommentJump to latest comment

Nagalla's picture

hi,

are you trying to restore the Full VM resotore to the local Drive of the host?

if that is the case, i dont thik that is supported.

what is your netbackup versions?

and Vspear version?