Video Screencast Help

Return Code: 1635 Backup Exec 12.5 installation of SP4 fails

Created: 13 Oct 2010 | 8 comments

Hi guys,

we have running backup exec 12.5 with SP3 Version 12.5 Rev. 2213. No want to install SP4 but the installtion always fails. Tried it with Live Update and with a manual installation. It´s also very strange that my installed update list in the help - about - tab is empty.

In the bkupinst.log log I can see this message:

10-13-2010,17:03:15 :  Entering PatchSetup.exe

10-13-2010,17:03:15 :  Command Line: /NAME:Service Pack 4 /UI:NONE

10-13-2010,17:03:15 :  Executing UpdateCPSReg.
10-13-2010,17:03:15 :  WARNING: Backup Exec application has been terminated by this patch.
10-13-2010,17:03:15 :  WARNING: Backup Exec application has been terminated by this patch.
10-13-2010,17:03:15 :  WARNING: Backup Exec application has been terminated by this patch.
10-13-2010,17:03:16 :  WARNING: Backup Exec application has been terminated by this patch.
10-13-2010,17:03:16 :  Executing GetPatchInfo.
10-13-2010,17:04:21 :  This patch package could not be opened.  Verify that the patch package exists and that you can access it, or contact the application vendor to verify that this is a valid Windows Installer patch package.
E:\SOURCE\BEWS_12.5.2213_32BIT_VERSION\WINNT\INSTALL\BE\Symantec Backup Exec for Windows Servers.msi
10-13-2010,17:04:23 :  V-225-136:  The patch failed to install.  Return code: 1635  ***To search for information about this error, click <a href="http://entsupport.symantec.com/umi/V-225-136" target="main">here </a>
10-13-2010,17:04:23 :  Exiting PatchSetup.exe
 
 
In the bkuptemp.log log I can see this message:
 
 <logdata>
   <caller>0</caller>
   <type>2</type>
   <datetime>10-13-2010,17:02:25 </datetime>
   <msg>V-225-69:  ERROR: C:\WINDOWS\Installer\{B52AF7AF-C5B3-47FC-8116-AD2208FC8904}\PatchInventory.ini does not exist.  ***To search for information about this error, click &lt;a href="http://entsupport.symantec.com/umi/V-225-69" target="main"&gt;here &lt;/a&gt; </msg>
 </logdata>
 <logdata>
   <caller>0</caller>
   <type>0</type>
   <datetime>10-13-2010,17:02:25 </datetime>
   <msg>ERROR: Failed to get list of display names for applied patches.</msg>
 </logdata>
 
Can Anybody help me?

Comments 8 CommentsJump to latest comment

Mahesh Roja's picture

Post the Event Viewer  errors and waring related to MSIinstaller

If this Info helps to resolve the issue please Mark as Solution

Thanks

CraigV's picture

Hi,

If something like this happens, I normally disable my AV before trying it again. Something that has also helped was stopping the BE services before installing any SP.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

pkh's picture

What has this article got to do with his problem?  His problem is due to a patch not found and this article is talking about an SQL problem.  Please do not just search for the KB by keywords and posting everything that you find.  This is not the way to solve problems.

Mahesh Roja's picture

which error mentioned 

Backup Exec 12.5 for Windows Servers service packs or patch installation fail just check once again

So I thought it may help

If this Info helps to resolve the issue please Mark as Solution

Thanks

CraigV's picture

...unless you're actually adding something that DIRECTLY references the problem, it really doesn't help. It just points a poster in the wrong direction.

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

CraigV's picture

Hi,

 

Any news here?

 

THanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...