Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

SAV 10.1.9 - parent server / installation crashed after Shutdown

Created: 02 May 2012 | 2 comments

Hello,

although the version 10 is not supported any more, i´ll try to find some tipps here. Maybe someone can help me.

The Problem:
After a shutdown the parent-server (Win 2003 R2, SAV 10.1.9) shows dialog-boxes, where symantec wants to install a feature. (infinitive loop).

The first error message is "Blank passwords are not allowed, Please enter a valid password".
After that it appears a dialog-box, where i can set the correct source (although it is already the correct path).

The last message is: "Error 1706. No valid source could be found for product Symantec Antivirus". The windows installer cannot continue.
 

Before i go the "hard" way with "NONAV" - Has anyone had the same problems with this subject ?

Thanks !

Hurra7

 

Comments 2 CommentsJump to latest comment

Mithun Sanghavi's picture

Hello,

Check this Thread with similar issue:

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/right-click-invokes-installer

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/symantec-endpoint-protection-client-installation-loop

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/sep11-install-loop

Hope that could assist you!

Mithun Sanghavi
Senior Consultant
MIM | MCSA | MCTS | STS | SSE | SSE+ | ITIL v3

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

Hurra7's picture

Hello Mithun,

thank your for the links ! It´s a little bit different, cause i have the problem on a server and no explicit entry in the Control panel to remove only the client-version on the server.
But i try the proposals insofar as i can. Thanks !

Hurra7