Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

SBE2012 Duplicate backup fails with V-79-57344-33967

Created: 11 Mar 2013 | 8 comments
Gitservice's picture

I am doing a PoC for a customer that has a VMware setup they want backed up and duplicated to a remote site.

There is a managed SBE 2012 server at the production site and a CASO enabled SBE 2012 at the disaster-recovery site.

The sites are connected via fiber 20mbit VPN link.

 

The backup and verify operations go fine, but the duplication fails with this message:

 

1.2.3.4 Backup Server-Duplicate Full -- The job failed with the following error: The directory or file was not found, or could not be accessed.
 
Both servers share deduplication storage devices with each other.
 
 
Any ideas?
 
 
Kind regards,
Jens
Operating Systems:

Comments 8 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

Hi,

 

SBE 2012 is unsupported and not on the SCL for BE 2012. There is a Beta that will start shortly to support Windows Server 2012...check the link below:

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/ann...

This would explain your error.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

CraigV's picture

"Thanks" to whomever -1'd me for not seeing through the error...

 

Anyways, check the link below...might help:

http://www.symantec.com/business/support/index?pag...

 

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

Gitservice's picture

The error happens when the full vm backup is being duplicated to the dr-site, so I guess this could be it.

Now how to contact Symantec about this?

CraigV's picture

If you have a support agreement in place with Symantec, you should have a contact # for them. Give them a call, quote your customer number, and log the call with a priority level.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

Gitservice's picture

I'll call support today and update the thread afterwards.

BBrinkman's picture

Any update? I'm also doing a POC and doing a VMware backup of a server and duplicating it to another site. Storage shared and so on.. I've manually duplicated a backup set and it worked but when I added the duplication as part of the backup job I get this error also.