Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Security Role not fully replicating

Created: 18 Jan 2013 | 5 comments
SonicGT's picture

I have an AD import on my parent server which imports on a schedule.

 

Everything imported fine originally, then a user was added to the group.  That user imported and on the parent server it shows up in the group, however on the child NS servers the user is not replicated to the lower level servers, just the original ones it imported.  any thoughts on what I should be checking or should I open a support case?

Comments 5 CommentsJump to latest comment

mclemson's picture

Are you running 7.1 SP2 MP1?  Some security issues were fixed in MP1.

Mike Clemson, Senior Systems Engineer, ASC
Intuitive Technology Group -- Symantec Platinum Partner
intuitivetech.com

SonicGT's picture

I went ahead and just opened a case with Symantec for this one, since it doesn't seem like something I'm just missing a setting or something

Rajaganesh's picture

Have you tried adding a new replication rule to replicate the AD imported users ?

If not, check the below mentioned article.

http://www.symantec.com/docs/HOWTO26136

 

SonicGT's picture

The users did replicate by default originally, but now they are not, so not sure if this article is still valid.  Symantec is currently working on my case, so ill see what they say.  I appear to be having other replication issues with software portal things as well