Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

SEP 11RU7Mp2 - scheduled reports not working -

Created: 07 Oct 2013 • Updated: 10 Oct 2013 | 9 comments
ThaveshinP's picture
This issue has been solved. See solution.

Having a problem with SEP11Ru7mp2 recently not sending scheduled reports. How can I test/check if my email settings/server is correct. I can
telnet to the email server to port 25 but I cant see why the scheduled reports are not being emailed?

Comments 9 CommentsJump to latest comment

SameerU's picture

Hi

Please upgrade to SEP 12.1.3

Regards

 

ThaveshinP's picture

We are in the process of migrating - running both environments (11 and 12). We have to keep SEP 11 running until we complete the migration - but we still need to get scheduled reports.

James007's picture

How to create a Scheduled Report in Symantec Endpoint Protection Manager ?

 

Article:TECH96790  |  Created: 2009-01-14  |  Updated: 2012-06-04  |  Article URL http://www.symantec.com/docs/TECH96790

 

Ambesh_444's picture

Hello,

Please check these threads.

scheduled reporting system not working

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/scheduled-reporting-system-not-working

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH175948

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/sep-11-how-use-scheduled-reports-get-information

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/sepm-scheduled-reports-do-not-run-scheduled-time

 

Thank& Regards,

Ambesh

"Your satisfaction is very important to us. If you find above information helpful or it has resolved your issue. Please don't forget to mark the thread as solved."

ThaveshinP's picture

I know how to create a report. I am looking to test email function like in SEP 12.

James007's picture

Do you have add SEPM server IP in Exchange SMTP relay ?

ThaveshinP's picture

Checked and SEPM server IP already there.

ThaveshinP's picture

It was working before. No changes done. On the SEP 12 environment works fine.

ThaveshinP's picture

SQL server lost trust relationship with DC. Re-joined the domain and all working fine now.

SOLUTION