Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

SEP 12 is failing to install on the Citrix Servers

Created: 06 Feb 2013 • Updated: 27 Feb 2013 | 18 comments
This issue has been solved. See solution.

Hi guys,

I'm having an issue with SEP it is not installing on the Citrix Servers with error 2343. From the forums it is suggested that I should use a cleanwipe utitliy and log a call with symantec. I have created a support case with syamntec and I have a case number. I need the cleanwipe utility urgently..asap Thank you

 

Comments 18 CommentsJump to latest comment

Rafeeq's picture

check this document

 

Error 2343: Specified path is empty during installation - Directory table

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH7222&profileURL=https%3A%2F%2Fsymaccount-profile.symantec.com%2FSSO%2Findex.jsp%3FssoID%3D1360217765496ksL5k6lR9jXhmb6MGC9WWhs27p8D1J83Dssmw
MASH1's picture

Can you please post SEP_inst log information.

 

- MASH

Eyal's picture

Hi Mash,

Where do I obtain the SEP_ins log. Can you please provide the path?

Thank you

SebastianZ's picture

Search for SEP_Inst.log - should be in %TEMP% folder.

Eyal's picture

Hi Sebastian,

I have searched on server and I cannot find the sep_inst.log. I cannot find it anywhere on the server.

James-x's picture

Hello,

SEP_INST.LOG should be in either your user's temp folder of the Window's temp folder (C:\WINDOWS\temp).

Regards,

James

The Symantec Endpoint Protection Knowledgebase

Please remember to mark the post which resolved your issue as the solution!

Ambesh_444's picture

Hello,

Best practices for symantec for citrix server.

http://www.symantec.com/business/support/index?pag...

 

Please check with this.

http://support.citrix.com/article/CTX129790

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/error-2343-specified-path-empty-when-install-sep-client

 

OR, I would recommend you to either -

Manually uninstall SEP 12.1 client by working on the steps provided in the Article below:

http://www.symantec.com/docs/TECH161956

http://www.symantec.com/docs/TECH163585

 

 

 

 

Thank& Regards,

Ambesh

"Your satisfaction is very important to us. If you find above information helpful or it has resolved your issue. Please don't forget to mark the thread as solved."

SebastianZ's picture

Best Practices for Symantec Endpoint Protection on Citrix and Terminal Servers

http://www.symantec.com/docs/TECH91070

 

...if you have already received cleanwipe from support let us know if the clean installation fixed the issue.

Eyal's picture

Hi Sebastian,

I have recieved it and I will let you know....but I couldn't find the sep_inst.log on the servers.

SebastianZ's picture

Well, it maybe that the installation failed at a point where the log was not created yet. It's rare but can happen.

James-x's picture

If MSI got far enough to log an error, then there should be a SEP_INST.LOG file somewhere on the filesystem.

Regards,

James

The Symantec Endpoint Protection Knowledgebase

Please remember to mark the post which resolved your issue as the solution!

Mithun Sanghavi's picture

Hello,

Were the Best Practices followed before Installing the SEP 12.1 on the Terminal Servers??

Best Practices for Symantec Endpoint Protection on Citrix and Terminal Servers

http://www.symantec.com/docs/TECH91070

Upload us the SEP_Inst.log from %TEMP% folder which would assist us understand the root cause of the issue.

PM me your Case # and Let me check the case.

Mithun Sanghavi
Senior Consultant
MIM | MCSA | MCTS | STS | SSE | SSE+ | ITIL v3

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

Chetan Savade's picture

Hi,

Could you please share the Symantec case number with me?

If credentials are not sent to download Cleanwipe tool then I can look into the same.

 

Chetan Savade
Sr Technical Support Engineer, Endpoint Security
Enterprise Technical Support
CCNA | CCNP | MCSE | SCTS |

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helps you.<

Eyal's picture

Hi Chetan,

My Case Number is 03620328 and I did manage to download the cleanwipe utility. I have not run it yet as Im still waiting for a change request at work.

Chetan Savade's picture

Hi,

Thanks for the update.

I can see Cleanwipe credentials are emailed to you.

If you needed any further help then please let us know.

Chetan Savade
Sr Technical Support Engineer, Endpoint Security
Enterprise Technical Support
CCNA | CCNP | MCSE | SCTS |

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helps you.<

SOLUTION
Eyal's picture

Hi Chetan,

Can we re-open this case 03620328. I will be running the cleanwipe tool tonight, and if I need further assistance is there a support number that i can call and speak with the sysmantec technician??

Thank you

James-x's picture

Hello Eyal,

Support cases cannot be opened or closed via the Symantec Forums.

You will need to manage your case online or call in in order to re-open this case.

James

The Symantec Endpoint Protection Knowledgebase

Please remember to mark the post which resolved your issue as the solution!

Eyal's picture

Hi James,

 

Not a problem I re-opened a new one yesterday and the cleanwipe utility did the job. We can now install SEP smiley

I must say Symantec support is fantastic and im sooo impressed.

Thank you all for your assistance.