Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

SEP client installation rolls back

Created: 25 Jun 2011 • Updated: 02 Dec 2011 | 6 comments
This issue has been solved. See solution.

 I am having a very hard time trouble in Symantec Endpoint protection Small Business Edition   12.0.1 to install in win 7 OS.  I run the clients packs on win7 OS, the clients pack trying to run it with managed and unmanaged.  I've been trying to install for the past 5 days, nothing is working and I have no Anti-virus running on client.  I installed LU Setup with no problem and then tried install SEP but it keeps rolling back around 99% completion. I've run CleanWipe MSI Cleanup Utility and uninstalled all remnants of SEP. .  I've tried to look at the log files in SEP_INST and I am not getting any idea to resolve the issue.  I do not have any valuePendingFileRenameOperations registry value in the registry.  I am the administrator and have tried all suggestions in the forums and have not had any success.  After reading many blogs I see this is a total headache and on-going problem with SEP V.12x...Any help to get SEP installed would be greatly appreciated.

MK

Comments 6 CommentsJump to latest comment

Idimple's picture

Hello,

Try to download a fresh copy of 12.0.X install and do the install.

You can download the install file from,

https://fileconnect.symantec.com/LangSelection.jsp

If possible upload the logs,

Your satisfaction is very important to us.If you find above information helpful or it has resolved your issue...please mark it accordingly :)
MKIT's picture

Dear All ,

 I had done a new installation with fresh downloaded copy of  12.0.1.  With managed and unmanaged installation. But it keeps rolling back around 99% of completion. This same SEP 12.0.1 completing the installation on server 2008 and clean installed windows 7  PCs.

Please find the attached SEP_INST log from windows 7 -  64 bit OS system.

Thanks  

AttachmentSize
SEP Log.zip 265.79 KB
MKIT's picture

Hi Mr.  Thomas,

Thanks for support.

After the modification in registry, SEP installation completed successfully.

Regards

Boby

MK IT

azraie's picture

Hi MKIT,

May I know what modification that you made on the registry? I'm facing the same issue. 2 of our computers kept on rolling back in the middle of installation. Here are few lines of the installation log from one of the PC:

2011-07-07-15-17-31-986 : ccLib::CRegistry::Open(101) : RegOpenKeyEx() != ERROR_SUCCESS, Software\Symantec\InstalledApps, 0x00000002
MSIASSERT - 2011-07-07-15-17-31-986 : CInstalledApps::GetInstAppsDirectory() : reg.Open() == FALSE: 
MSIASSERT - 2011-07-07-15-17-31-986 : CInstalledApps::GetCCDirectory() : GetInstAppsDirectory() == false
2011-07-07-15-17-31-986 : CInstalledApps::GetSymSharedDirectory() : "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared"
 
2011-07-07-15-17-31-986 : CInstalledApps::GetCCDirectory() : "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared"
 
MSIASSERT - 2011-07-07-15-17-31-986 : cc::StopServiceAndDepAtAnyCost(366) : Unable to openService ccSetMgr. Error=1060: 
MSI (s) (88:C8) [15:17:31:986]: Executing op: ActionStart(Name=InstallLiveUpdate_RB.FF07F38E_78C2_412E_B858_64488E808644,,)
MSIASSERT - StopCcSetMgrOnOverOrBrokenInstall: Unable to stop ccSetMgr: 
MSI (s) (88:C8) [15:17:31:986]: Executing op: CustomActionSchedule(Action=InstallLiveUpdate_RB.FF07F38E_78C2_412E_B858_64488E808644,ActionType=3329,Source=BinaryData,Target=UnInstallLiveUpdate,CustomActionData=C:\Users\ADMINI~1.PCD\AppData\Local\Temp\XNAKOVYS\LiveUpdate\lucheck.exe)
MSI (s) (88:C8) [15:17:31:986]: Executing op: ActionStart(Name=InstallLiveUpdate.FF07F38E_78C2_412E_B858_64488E808644,,)
MSI (s) (88:C8) [15:17:31:986]: Executing op: CustomActionSchedule(Action=InstallLiveUpdate.FF07F38E_78C2_412E_B858_64488E808644,ActionType=3073,Source=BinaryData,Target=InstallLiveUpdate,CustomActionData=C:\Users\ADMINI~1.PCD\AppData\Local\Temp\XNAKOVYS\LiveUpdate\lucheck.exe)
MSI (s) (88:C8) [15:17:31:986]: Invoking remote custom action. DLL: C:\Windows\Installer\MSIF960.tmp, Entrypoint: InstallLiveUpdate
LUCA: InstallLiveUpdate enter.
LUCA: C:\Users\ADMINI~1.PCD\AppData\Local\Temp\XNAKOVYS\LiveUpdate\lucheck.exe
LUCA: InstallLiveUpdate : CreateProcessAndWait( LUCHECK.EXE ) returned 206
CustomAction InstallLiveUpdate.FF07F38E_78C2_412E_B858_64488E808644 returned actual error code 1603 (note this may not be 100% accurate if translation happened inside sandbox) 
 

Anybody please assist...