Video Screencast Help

SEP Malfunctioning

Created: 10 Sep 2012 • Updated: 20 Sep 2012 | 7 comments
This issue has been solved. See solution.

A user on my network has been having issues with his PC and blue screening. It blue screens after about 2 minutes after you log in. I noticed that the symantec icon shows File System Auto Protect is Malfuntioning. So I rebooted in safe mode and disabled the symantec services and the PC seems to be fine now. How do I fix this issue with SEP?

Comments 7 CommentsJump to latest comment

Ashish-Sharma's picture

Hi,

What version of SEP 12.1 are you running?

Is this SEP 12.1 a managed client? If yes, have you disabled certain features / policies from SEPM?

Could you provide us a screenshot of the SEP GUI which shows the services are not working?

Check this Thread:

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/sep-12-malfunction

Thanks In Advance

Ashish Sharma

 

 

ZGoggins's picture

none of those forums really helped. It seems they had the same issue as me where no errors popped up and this isnt happeneing to everyone just one person.

Ashish-Sharma's picture

Symantec Endpoint Protection may malfunction after using Windows System Restore

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH162443

 

Title: 'File System Auto-Protect is malfunctioning'
Document ID: 2007112113262148
> Web URL: http://service1.symantec.com/support/ent-security....

Once done follow this

Title: 'How to update definitions for Symantec Endpoint Protection using the Intelligent Updater
'
Document ID: 2007100816530248
> Web URL: http://service1.symantec.com/support/ent-security....

Please also share Screen shot for more refereance

Thanks In Advance

Ashish Sharma

 

 

Ashish-Sharma's picture

HI ZGoggins,

Any update on this ?

Thanks In Advance

Ashish Sharma

 

 

ZGoggins's picture

Well after I uninstalled SEP and reinstalled it it works now.

SOLUTION