Video Screencast Help

SEPM not updating either server neither clients

Created: 10 Sep 2013 | 13 comments

Hi all,

I have a SEPM server and this one stopped updates virus definitions for SEPM and Clients.

It says on home Lastest from Symantec 09092013 R32 and Lastest on Manager 03052013 r19. I have tried all i have read on the tech documents from Symantec but without success.

LUALL updates everything success but has allways SEPM Virus definitions for Win32 and Win64. On log says at the end exited with a return code of 1800, success.

I tried with manuall update with file jdb but it didnt work too. After waiting a lot file change to x.x.err

Any idea??

Thanks,

Operating Systems:

Comments 13 CommentsJump to latest comment

.Brian's picture

Do you have enough space on the C drive on the SEPM?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

Rafeeq's picture

Have you followed this document?

Symantec Endpoint Protection Manager 12.1 is not updating 32-bit or 64-bit virus definitions due to corrupt content

 

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH166923

Mithun Sanghavi's picture

Hello,

What version of SEPM are you running?

What OS is the SEPM installed on?

I would appreciate if you please restart your SEPM server machine and then try applying the .jdb file again.

Could you please upload us the .err file?

Secondly, In Symantec Endpoint Protection 12.1, 

For Liveupdate issue, you may require to check the log.liveupdate and log.lue for SEPM and SEP client respectively.

More detailed information about why LiveUpdate failed can be found in the following log file:s

<Drive>:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec\LiveUpdate\Log.LiveUpdate

LiveUpdate Engine creates a log file called Log.Lue, found in - 

On Windows XP and Windows server 2003:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec\Symantec Endpoint Protection\<silo_id>\Data\Lue\Logs

On Windows Vista, Windows 7, and Windows Server 2008:

C:\Program Data\Symantec\Symantec Endpoint Protection\<silo_id>\Data\Lue\Logs

Awaiting Log files.

 

Mithun Sanghavi
Senior Consultant
MIM | MCSA | MCTS | STS | SSE | SSE+ | ITIL v3

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

martinfe33's picture

Hi everyone for helping,

I have enough space on system Drive (about 106Gb free).  And i followed the TECH166923 without success.

SEPM Version is 12.1.1000.157 and server is Windows 2003 Server SP2 32 Bits. LiveUpdate is 3.3.1.23

I have attached the logs.

 

 

 

AttachmentSize
SEP.zip 299.18 KB
Rafeeq's picture

Any issue with your Licensing is your license expired? Small business will not download defs if there is no valid license.

This is what I see in logs

DownloadEntitlements() call (IPL) Duration: 2992 ms
1KHC-XVZ5-J5YC-0134-YN7B: The serial number that was provided cannot be validated. Verify that the serial number is correct, and then enter it again.   <BR>Error Code (2110005)
martinfe33's picture

Hi again,

The issue with license is resolved. The old SEPM administrator tried to fix this with an invalid serial number. Our Central in Paris sent me the right one license and now it is installed. But the problem is still there. the virus definitions on SEPM is form May and the clients dont update.

I have attached the new logs.

Please any help.

Thanks,

AttachmentSize
Logs.zip 209.26 KB
martinfe33's picture

Hi again, 

No news about this. :-(

If i try to update SEPM by console this is the error i get.

Any help please..

AttachmentSize
LiveUpdate_Error.zip 279.26 KB
Rafeeq's picture

can you try these steps

"Error: LiveUpdate encountered one or more errors. Return code = 4" in LiveUpdate status in Symantec Endpoint Protection Manager

 

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH103112

 

martinfe33's picture

Tried without success.

I have attached config and logs files.

 

AttachmentSize
sep.zip 139.02 KB
martinfe33's picture

Tried everything i have seen on this forum and on Internet.

Any help please??

.Brian's picture

I would suggest opening a case with Symantec.

How to create a new case in MySymantec

http://www.symantec.com/docs/TECH58873

Phone numbers to contact Tech Support:

Regional Support Telephone Numbers:

    United States: 800-342-0652 (407-357-7600 from outside the United States)
    Australia: 1300 365510 (+61 2 8220 7111 from outside Australia)
    United Kingdom: +44 (0) 870 606 6000

Additional contact numbers: http://www.symantec.com/support/contact_techsupp_s...

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.