Video Screencast Help

Server Offline

Created: 10 Feb 2008 • Updated: 21 May 2010 | 3 comments
SEP 11 MR1
 
Symptions:
 
1. Client shows server to be offline
2. Server Client shows SEP Manager to be offline
3. Definitions aren't delivered to clients or server clients
4. Doing a test connection on SymantecEndpointSecurityDSN replies invalid username or password
 
Have reinstalled everything.  have referred to the communication troubleshooting.
 
This is on sbs03.  Followed best practices.  This in on a brand new system.
 
Any help would be appreciated.

Comments 3 CommentsJump to latest comment

chuckies126's picture
Just wanted to let everyone know that, in my case the iusr_account was setup to deny logon during all hours.  after i granted access during all hours, it took a few minutes, but communications started.
Wiley  Winter's picture

I'm having this same problem.  When I go to a client, I only get a shield and the Troubleshooting tells me that the server is offline.

A little background, however.  I had to reinstall SEP, but it was to the same server, IP, DNS, etc.  I anticipated the clients to sync right back up.  I migrating and reinstalling to the client but all I get is a server offline.

This thing seems like a china mug; it's easily broken.

Any clues?

 

Thanks,

Wiley Winter

Ensafe, Inc.

Memphis, TN

Optimus Prime's picture

Check this out with regard to this issue..

http://service1.symantec.com/support/ent-security.nsf/854fa02b4f5013678825731a007d06af/d87c5993a0a8b35f882573770063d834?OpenDocument

;-)