Video Screencast Help

SIM won't load

Created: 26 Sep 2012 • Updated: 26 Sep 2012 | 8 comments
This issue has been solved. See solution.

 

SIM won't open for me today.  Anyone else?
 
Symantec Installation Manager gives error "The product listing located at http://www.solutionsam.com/solutions/pl/symantec.p... is not a valid product listing"
 
Found this, but doesn't seem to apply in our case (my server bypasses IPS and web filter).  

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH178383

In a browser on server, another internal computer, and a computer outside my network, in IE I can't load http://www.solutionsam.com/solutions/pl/symantec.p... - should I be able to?

I know a maintenance release is coming, but I'm guessing this isn't it, and instead just a local problem to me?

Have a ticket in...

Comments 8 CommentsJump to latest comment

JaredSeth's picture

Same issue here. Trying to build out a couple new servers and it appears that the Product Listing server isn't responding correctly. So it's not just you.

SOLUTION
Sally5432's picture

thanks @JaredSeth

---
Don't forget to mark posts as helpful if they are, and mark answers as solutions.

JaredSeth's picture

No problem. Now if someone would just fix the issue...   frown

JaredSeth's picture

Sally,
Out of curiosity, have they gotten back to you on this? I'd love to get an ETA on when they're going to fix this.

(Also I've heard that AT&T is experiencing a DOS attack but don't know if that would be related.)

 

Sally5432's picture

They called wanting to webex in.. I said it's happening to others, does the site load for you... they said they'd look into it and get back to me.  Don't get your hopes up unless a few tix went in with mine.

---
Don't forget to mark posts as helpful if they are, and mark answers as solutions.

JaredSeth's picture

Unfortunately I haven't been able to open my own ticket, since there seems to be issues with the MySupport site too. Keeping my fingers crossed and hoping they're on the case.

jpellet2's picture

I have MySupport Site working but the product listings are not. Getting the same errors and issues here.

JaredSeth's picture

Seems to be back up now. Installing while I can.  yes