Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Single mailbox archiving task randomly stopping after a minute...

Created: 10 Oct 2012 • Updated: 10 Oct 2012 | 4 comments
This issue has been solved. See solution.

Hello, we have EV 10.0 with Exchange 2010 and Outlook 2007 currently running in our environment.  We currently have 5 mailboxes enabled in EV and are able to run the Exchange Mailbox Archiving task.  However, we are having a strange issue with just 1 of the mailboxes not running correctly.

For some reason, 4 out of the 5 mailboxes seem to be running / completed already from the task; however the 1 mailbox (Ian) seems to automatcially stop after just running for a couple of minutes.  We tried a number of things, including checking permission, reinstalling EV client onto Outlook, re-enabling mailbox in EV, etc and tried re-running the task on Ian's mailbox alone; however same issue as always...runs for a couple of minutes, archives some emails, then just stops.  We also verified that the items in his inbox are all marked as read already and are setup identical to the 4 other mailboxes.  Anyone have any ideas how to further troubleshoot the archiving task to just this one mailbox?? Thanks in advance...

Comments 4 CommentsJump to latest comment

Rob.Wilcox's picture

Have you :

Tried running in 'Report Mode' to see what should be getting archived?

Ran a DTRACE of ArchiveTask to see if that gives any clues?

What version of Outlook do you have on Enterprise Vault Server?  Is it 2007 SP 3?

Jeff Shotton's picture

take a dtrace of the archivetask whilst doing a run now against the archive in question.

http://www.symantec.com/docs/HOWTO65633

Once you have a failure, look through it for EV~E and other generic error terms to see what you find (or post it here).

Regards,

Jeff

Jeff Shotton

Principal Consultant

Adept-tec Ltd

Website: here

Jeff Shotton's picture

is it possible that the number of messages per pass is set rather low? Archiving a mailbox for a couple of minutes is not actually abnormal. ?

Jeff Shotton

Principal Consultant

Adept-tec Ltd

Website: here

belnetsolutions's picture

actually i think i was able to fix it and get it working now.  His outlook was having errors here and there, so decided to uninstall / reinstall it accordingly. Then reran task on just his mailbox and it looks to be archiving everything successfully now.  Thanks for all the suggestions

SOLUTION