Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

The SMP Console reports task failure even though it is executed on the clients.

Created: 21 Aug 2012 | 4 comments

Problem:

  • It appears that the agents are not communicating back to NS that they are complete.
  • Task is running until it times out on the NS Server.

We have read the following articles over the issue and checked the following:

http://www.symantec.com/docs/HOWTO21623

http://www.symantec.com/docs/TECH180013

 

Checked the above and we are running the same version of the CTDataLoad.exe on both the NS and SS servers and registry keys are correct.

 

Has anyone seen this or experienced this problem?

 

If so; what did you do to correct the issue?

Comments 4 CommentsJump to latest comment

kharmon@cocc.edu's picture

I have experienced this - To resolve we did a Rollup V4 to our CMS 7.1 SP2 NS server. Then had to cleanly uninstall the Agent and reinstall the Rollup V4 Agent. I had a subsequent issue with the Agents not communicating back to the NS server after the Rollup and found that the Altiris Client Task Data Loader service was not running. I started it and the clients began communcating their stats again.

k

Mohammad Bamya's picture

I have the same issue and planning to upgrade in 2 weeks time which i hope it will fix all these not reporting back

Mohammad Bamya

 

Indrek_K's picture

This issue is now fixed with ITMS 7.1 SP2 MP1

Documentation.  A complete list of ITMS 7.1 SP2 MP1 documentation and release notes is available  http://www.symantec.com/docs/DOC6052

Best Practices: A KB article on Best Practices for upgrading to MP1 is available at: http://www.symantec.com/docs/TECH197966

So plese go ahed and upgrade and this issue will be resolve.

Upgrade is possible also from rollup V4.