Video Screencast Help

snac client failed to install over the wan.

Created: 06 Mar 2014 • Updated: 19 Mar 2014 | 6 comments
ESAIE's picture
This issue has been solved. See solution.

Hi Guys! Please i need your help, i have been trying to install the snac client via remote push over the wan but it fails without any error message. Thanks!

Operating Systems:

Comments 6 CommentsJump to latest comment

Rafeeq's picture

was the push successful? from sepm to client?

Please find the SNAC_Inst.log found in temp folder..

if you do not assign a HI snac policy, it wont show up the snac component.

ESAIE's picture

Hi Rafeeq,

Thanks for replying, in fact the issue is with the push as it fails .

 

Rafeeq's picture

are you pushing the client to windows 7 or windows 8?

Just make sure that simple file share in enabled, check this prequisites here

Steps to prepare computers to install Symantec Endpoint Protection 12.1.x client

 

http://www.symantec.com/business/support/index?pag...

for slow wan check this

https://www-secure.symantec.com/connect/forums/dep...

SOLUTION
ESAIE's picture

I'm having a mix of xp, windows 7; the deployment over the LAN goes successfully but when i try to push on machines located in another city over the WAN, the push fails. we have a quiet good WAN connection. 

SMLatCST's picture

First things first, can you actually browse the remote machine via UNC?  Can you access the admin$ share?

Rafeeq's picture

Whats the error you get? does it fail to push the package or Authentication failure?