Video Screencast Help

SSR manager console not working properly

Created: 11 Sep 2012 • Updated: 28 Sep 2012 | 17 comments
This issue has been solved. See solution.

I all,

after upgrading to SP2, the symantec console doesn't work properly anymore. If I try to open the second tab (managing activities or a similar name) it starts loading and then it displayes only the left sidebar, but nothing in the center of the page. any link in the left sidebar is disabled (doesn't work), also the refresh page button.

happens both on 

Win 2008 r2 sp2 with IE8

Win xp sp3 with IE7

Comments 17 CommentsJump to latest comment

Markus Koestler's picture

Try to run a repair through the SIM.

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***

Markus Koestler's picture

Then open a support call.

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***

Riyaj S's picture

SSRMS console depends on Silverlight, have you tried reinstalling Silverlight?

Thanks,

Riyaj

 

Try out the new Backup Exec Support Tool that diagnoses many common issues found in Backup Exec and Symantec System Recovery environments. 
 
http://www.symantec.com/docs/TECH126539
Markus Koestler's picture

Silverlight can be found under add/remove programms. But i personally doubt that this has something todo with silverlight as this is a programm that is installed the machine where you display the webpage, not on the server where the MS is installed, and you experience the problem on 2 different machines which would mean that on BOTH machines silverlight is broken in some way.

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***

giorgiobusoni's picture

no way, I updated silverlight to latest version and it still does not work :(

giorgiobusoni's picture

indeed it must be some silverlight problem, mabe server-sided as i get it from any client?

here is an error message I get after clicking on "clients that need attention" in tha graph on the first page of the console

img1.png
giorgiobusoni's picture

this problems seems to be related to windows xp/IE7

On a pc running windows 2008R2/IE8 I haven't got this problem anymore

Markus Koestler's picture

Happy you ! Please mark this post as solved then !

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***

giorgiobusoni's picture

I was too optimist, today it doens't work again, even with IE8...

 

I have not changed anything on that server from yesterday...

Markus Koestler's picture

Can you open a support call ?

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***

gino_news's picture

Exactly same problem for me

No way to manage SSR with the seconf tab of SSR2011 Management solution

This after upgrade with SSR2011 Management Solution x86 SP2

I restored backup and now all is OK, with older version. I'm waiting for solution

Please Help

 

 

If you find a solution with this, then mark it as Solution....!!!

Markus Koestler's picture

And how about today ?

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***

giorgiobusoni's picture

works. I noticed thn when it works there is a light blue clircl loading, with a % of loading in the center, and after it a grey loading. When it doesn't, there is just the grey loading.

SOLUTION
Markus Koestler's picture

Lucky you so would you mind marking this post as solved then ?

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***