Video Screencast Help

Symantec Recovery Server 2013

Created: 30 Jan 2014 | 5 comments

I have been going crazy on this one. I am doing a Restore anywhere from a Dell Raid Server over to a Desktop. When it restores and starts to ask for driver I keep getting asked for the Western Digial Disk driver. There are no drivers. I have even changed thr PC and added a Sata Controller and I am still getting the same thing. I have tried deleting all the drivers, running Windows Serup and still the same thing. Has anyone else seen this error and if so what is the work around???

 

Thank you.

Operating Systems:

Comments 5 CommentsJump to latest comment

TRaj's picture

Try wth a Custom SRD and run the restore

 

We are requesting you to mark the forums as Solution , so that is makes easier for the viewer to search and refer the posts with "Solutions"

Markus Koestler's picture

Try to select the delete existing drivers option when enabling restore anywhere ! Todo so hold the shift key when selecting the checkbox.

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***

SDOnsite's picture

I will try the custom SRD. If I am going from Raid to non raid, Do I still need the Custom SRD? Or would it be more simple to install just a basic windows server on the target server and make the SRD from that computer?

Markus Koestler's picture

If the SRD contains all the necessary drivers for your hardware you don't need a custom SRD.

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***

Markus Koestler's picture

Have you resolved your issue?

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***