Video Screencast Help

System Administrator

Created: 01 Mar 2013 • Updated: 10 Mar 2013 | 6 comments
This issue has been solved. See solution.

Dear Friends,

i am facing from long i want permanent solution for it.

 The specified volume does not exist. Recreate the volume, and then try the job again.

Thanks

Mahesh

Operating Systems:

Comments 6 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

Hi,

 

When do you get this error? Backing up what? Is your media server fully patched, and have these patches been push-installed to any remote servers?

THanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

Mahesh Kumar M B's picture

backing up all server sql,dc all. it is fully patched and i pushed the patches to remote server

CraigV's picture

...so on what resource do you get this? Do you get the same error on a new selection list?

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

Mahesh Kumar M B's picture

In Selection list, some of server will getting error, but other server working fine.

y it is failed for only system state?

 

 

pkh's picture

If you are not already on R3, I would suggest that you upgrade to BE 2010 R3 which is the latest version and there are a lot of fixes for system state problems. Your existing licence keys will work.  You can download BE 2010 R3 from either the fileconnect site or

 
http://trialware.norton.com/files/fc/Backup_Exec_2010_13.0.5204_MultiPlatforms_Multilingual_DVD.iso
 
After your upgrade, do not forget to run LiveUpdate a couple of time to update it to SP2 and the latest hotfixes.  Do this even if you are currently on R3.
 
After you have upgraded to R3, push out the remote agent again.
Mahesh Kumar M B's picture

Thank you guys for your support, i did other way to slow this issue.

i recreated the same job, Now it is working fine.

Thanks

Mahesh

SOLUTION