Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

System Recovery 2013 Blue screen of death within 15 minutes of backup job start

Created: 30 Jan 2013 | 7 comments

Hi all,

I have a client  that has a windows server 2003 R2 with SSR 2013 installed. When i first installed SSR I was able to get one full backup. Ever since, when the job automatically starts, it BSOD within 15 minutes. Originally SSR 2011 was installed and never had this issue. I tried to debug the dump file, but that was of no help. Looking for some kind of insight of what I can do to troubleshoot the issue. I'm leaning towards the SSR driver since they are using a new driver in 2013? Only difference is, I have multple 2003 servers in the enviroment and this is the only server experiencing this issue.

Please help.

Thank you! 

Comments 7 CommentsJump to latest comment

PravinAmin's picture

Hi,

We'll need memory dump to investigate the issue. I would suggest you to open a support case for analyzing and resolving the issue.

-Thanks,
Pravin

Crusez's picture

I have a memory dump.txt file good to go, but i can't really make anything of it. Should I put a call into support to open a case?

Markus Koestler's picture

IF you start the job manually, does the BSOD also come up ?

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***

Markus Koestler's picture

Hm, you could try the performance option in the ssr console to ease the load on the system

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***

PravinAmin's picture

Can you please open a support case for this BSOD and share the memory dump for analysis?

Markus Koestler's picture

Any updates here ?

*** Please mark thread as solved if you consider this to have answered your question(s) ***