Video Screencast Help

System User Name

Created: 11 Feb 2014 | 7 comments

Hi,

In our SEPM console, one os the server username is showing as system instead of the logged on user administrator. why it is showing like that?

Operating Systems:

Comments 7 CommentsJump to latest comment

Rafeeq's picture

I never seen that to be accurate to be honest that data depends on pull mode / push mode and version of SEP. earlier issues had some bug

Please check this 

"Logon User" name does not showing currently logged on user in Symantec Endpoint Protection 12.1

.Brian's picture

Was this client a new install?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

Srikanth_Subra's picture

No Brian

Thanks & Regards,

 Srikanth.S

"Defeat the Defeat before the Defeat Defeats you"
(Swami Vivekananda)

Shukla_A_14's picture

which version of sep you are using

 

SameerU's picture

What is the version you are using

Regards

 

Srikanth_Subra's picture

Iam using latest one 12.1 RU4

Thanks & Regards,

 Srikanth.S

"Defeat the Defeat before the Defeat Defeats you"
(Swami Vivekananda)

.Brian's picture

And a user was currently logged in? Usually if no one is logged in and scan kicks off by SYSTEM, it may show this..or was a scan running at the time?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.