Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Unable to launch CCS Web Console

Created: 05 Apr 2012 • Updated: 09 Apr 2012 | 5 comments
This issue has been solved. See solution.

I am able to launch CCS Console, But when I am trying to launch CCS Web Console it shows me a error i.e. Page not found.

Anyone have idea regarding this?

Discussion Filed Under:

Comments 5 CommentsJump to latest comment

ya4ept's picture

what address?

sorry, but I use translate.google.ru

Syed Hussain -Compliance Devil's picture

Do you get any specific error message during the launch of CCS Console (Local)?

Thanks,

-Syed Hussain

 

If a post solves your problem, please flag it as solved. If you like an item, please give it a thumbs up vote.
Syed Hussain -Compliance Devil's picture

Also confirm, if all the Symantec services are up and running example: Symantec Application Server Service

Thanks,

-Syed Hussain

 

If a post solves your problem, please flag it as solved. If you like an item, please give it a thumbs up vote.
Kevin_K's picture

If you're using W2K8 make sure you don't have the SPN setup for the web portal, its only needed on 2003. You also may want to check that the Application Pools are setup to run with your CCS service acocunt

 

Also worth checking that windows authentication is enabled for the sites.

Sanehdeep Singh's picture

@techi: Once i faced the same problem, then i started the world wide web publishing service, It was solved my problem. you also check the same service whether it is running or not. If its not running then simply start the service and try again to open CCS Web Console.

With Regards,

Er. Sanehdeep Singh

(E|CSA, C|EH, Security5)

SOLUTION