Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Universal Server Keeps booting me

Created: 14 Dec 2011 • Updated: 16 Dec 2011 | 3 comments
This issue has been solved. See solution.

I upgraded from 3.0 to 3.2 (build 1672).  Now whenver I try to do anything management wise on the box it kicks me back out to the logon screen.  I can look at looks and navigate around, so long as I don't try to look at users or policies, etc.  Then I have to log back on every time. 

The admin logs show this after the update (not sure if it's related):

validation error loading ovidprefs file /etc/ovid/prefs.xml : email-from-address is a required field. Trying to load without validation.

 

The update log said this:

Successfully installed update PGP Universal 3.2.0 (Build 1672)

 

thanks!

Comments 3 CommentsJump to latest comment

Julian_M's picture

try rebooting the server

if does not work, edit your pref.xml , this part should be like this:

 

<notification-method>
            <type>email</type>
            <enabled>false</enabled>
            <event>daily-stats</event>
            <email></email>
        </notification-method>

When you consider the issue resolved, please click Mark As Solution on the post that best provided the solution.
 

jjpenney's picture

I've found the same problem when using the web console with IE9.

Try using IE8 or Firefox/Chrome etc...

SOLUTION
pgp_hdw's picture

... I had the same issue using Firefox Portable 3.6.15. IE8 works fine.

And in order to get rid of the error message

"validation error loading ovidprefs file /etc/ovid/prefs.xml : email-from-address is a required field. Trying to load without validation."

(which occurred every few seconds in the Administraion log, by the way)

I entered an email address inside the Boomerang tag. See http://www.symantec.com/docs/TECH165598

Good luck to all of you, companions in misfortune (=PGP admins ;) !