Video Screencast Help

Upgrade to 12.1.2015.. crashes Lotus Notes 8.5.2/8.5.3

Created: 19 Mar 2013 | 5 comments

Afternoon all.  Recently ran into a new issue with our Endpoint software.  We recently upgraded our WinServer2008 Symantec Endpoint protection to version 12.1.2015.2015. (is there a RU yet?)

Our first pushed installations were successfully installed, however, after rebooting the users (Win7, 64bit), Lotus Notes 8.5.2 (fp3) or Notes 8.5.3 (fp3) will not launch.  I've read plenty about the ""ExtMgr_Addins=NLNV.DLL"" and deleting the entry, but the entry repopulates after a client reboots. I've also renamed the file in the Notes directory as well, to no avail.  IDuring a search I noted that both NOTES and SYMANTEC have a file of the same name, and while logic says "it's a different path, shouldn't matter"...perhaps it does?

So right now this install is at a stand still, and holding up production.  Can anyone assist?

Thank you!

BWB

Operating Systems:

Comments 5 CommentsJump to latest comment

_Brian's picture

You're best bet here is to open a support case witjh Symantec so they can investigate.

Same scenario here but not having issues. Are you using the Note email scanner?

Mithun Sanghavi's picture

Hello,

Check this Threadhttps://www-secure.symantec.com/connect/forums/issues-sep121-ru2-and-lotus-notes-85

 

We at Symantec are working on a Similar Issue.

To All Viewers of this Thread:

In case, you are facing a similar issue on your Environment, I would request you all to Create a Case with Symantec Technical Support.

How to create a new case in MySupport

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH58873

Phone numbers to contact Tech Support:-
 
Regional Support Telephone Numbers:
  • United States: 800-342-0652 (407-357-7600 from outside the United States)
  • Australia: 1300 365510 (+61 2 8220 7111 from outside Australia)
  • United Kingdom: +44 (0) 870 606 6000
 
Hope that helps!!

Mithun Sanghavi
Senior Consultant
MIM | MCSA | MCTS | STS | SSE | SSE+ | ITIL v3

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

kevintc's picture

Same issue as above I opened a case but Symantec does not acknowledge knowing it is a known problem.

I can fix by editing INI or renaming DLL but the problem reuccurs over and over. Each time support calls me I do not currnetly have a PC in the broken state. So they say "problem is fix?"

 

Worst support in the world!

kevintc's picture

Completely off topic but if I open help about my version number is 12.1.2015.2015

NO

12.1 RU2 MP1 or RU MP anything but Symantec insist on refering to these imaginary version numbers.

 

Worst Company ever!