Video Screencast Help

Upgrading Service Desk 7.1 to 7.1 SP1

Created: 10 Jun 2011 • Updated: 10 Jun 2011 | 3 comments

Hi,

Has anyone successfully  upgraded from Service Desk 7.1 to  7.1 SP1?

My Issue with upgrading-

When i try to use the upgrade path, it does not give me the option to remove the  following accounts and add a domain account that has full access to

the sql database -

System Accounts Access:

NETWORK SERVICE

IIS APPPOOL\DefaultAppPool

IIS APPPOOL\Classic .NET AppPool

If you leave these accounts and do not add a domain account , the uprade fails as these accounts do not have access to the sql server which is off-box.

Regards

Ciscoman

Comments 3 CommentsJump to latest comment

bfernandez's picture

Have you solved this problem?

ciscoman's picture

I did open a ticket with Symantec Support.They are aware of it and have notified the dev team.

Since , there was no solution. I tried to do a  new install over  the exsiting install.No success and corrupted the  database.

Finally had to do a uninstall,  and ugraded with a new installation and  new database-Since i did not back up my database.

I would wait on the upgrade until they have a solution.Which is what support recommended

 

sdmayhew's picture

the service desk 7.1 upgrade documentation step 38 says to NOT check these and add your service account otherwise it fails

http://www.symantec.com/business/support/index?pag...

Did you not get this option?

Altiris user since 2001, Asset Management for 25 years