Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Question about Backup to Tape

Created: 13 Feb 2013 • Updated: 14 Feb 2013 | 3 comments
This issue has been solved. See solution.

Hell everybody,

 

I have an issue with my BE Jobs to Tape on my 3600 Appliance.

Everythinf is working fine, I have installed a Tandberg TL, crated some partitions no problems so far.

 

Then I've created some B2T-Jobs, which are all starting on sunday.

The problem I've got, is that each job is trying to write the data on an seperate tape??!!

 

What can here be the problem, or what I am doing wrong??

 

Thanks for some help and informations.

 

Comments 3 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

Hi,

 

If you have multiple jobs running at the same time, they will use different tapes...no way to stream multiple streams from different backups to the same tape.

You can append backups to tapes, but then the jobs need to run concurrently, and your Append/OPP settings must be correct to allow this.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

SOLUTION
krowczynski's picture

HI,

 

thanks for your answer.

So should I configure different timelines, and what about the Append/OPP setting, weher can I finf them, bacause I have an german Interface.

 

Thanks

CraigV's picture

You need to check those settings and make sure that the append settings are correct...not sure of your version of BE and making these settings changes depends on that.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...