Video Screencast Help

V-138-32772-3631 Error code shown with SDLO 7 Agent

Created: 11 Jul 2012 • Updated: 13 Jul 2012 | 9 comments
This issue has been solved. See solution.

I just migrate my BE2010 DLO to SDLO 7 (from an old server to an new server with new computer name).

Here is what i did in my migration.

Copy DB from BE2010 to SDLO 7 refering to article TECH186484.

Then create a new storage location in SDLO 7.

in SDLO 7, move Network User Data Folder of my backup to the new storage location.

push the new agent to my local PC and restart.

 

When i start the agent, the Error V-138-32772-3631 appears but i can find nothing from web.

Please help.

Comments 9 CommentsJump to latest comment

ShyamKrishnegowda's picture

Make sure on the client machine below registry settings are pointing to the new server.

HKLM\Software\Symantec\Symantec DLO\Client->DefaultMediaServer(Should be new server name)

HKLM\Software\Symantec\Symantec DLO\DB->DbInstance
HKLM\Software\Symantec\Symantec DLO\DB->DbServer
HKLM\Software\Symantec\Symantec DLO\DB->DBname

HKLM\Software\Symantec\Symantec DLO\Client\UserShare->Make sure it is pointing new storage location.

 

isaacho's picture

i cannot find Symantec DLO under "Symantec"...

Please help.

my PC is installed with BE2010 DLO Agent and i just upgrade the Agent from Server "Insatll Agent to remote machine".

ShyamKrishnegowda's picture

Is that push install "Insatll Agent to remote machine" of agent from the Server side is  sucessfull?

Can you attach the screen shot of above registry settings?

isaacho's picture

Yes, the install is successful.

please find the screen shot below.

isaacho's picture

I finally called support and they suggested me to upgrade my old BE server and move the DB to the new server.

i am trying and will let you know.

isaacho's picture

That really works.

i need to upgrade the old BE2010 to SDLO7 first and copy the Data folder to the new server.

everything seems working fine.

Thanks.

SOLUTION
vinayy's picture

Great,

What about Host Name of Both Servers, Host names are same or difference.

 

Thanks,

Vinayy

Hi,

We are faceing issue in Exchange without GRT Backup, it failling with error " The Exchange store service not responding ".

Kindly find attached image file.

 

Environment :

Backup Exec 2010 R3 (

vinayy's picture

THANKS

 

Hi,

We are faceing issue in Exchange without GRT Backup, it failling with error " The Exchange store service not responding ".

Kindly find attached image file.

 

Environment :

Backup Exec 2010 R3 (