Video Screencast Help

Vault Cache is stored in the local Administrator profile?

Created: 31 May 2012 • Updated: 31 May 2012 | 4 comments
This issue has been solved. See solution.

I was checking on a user's Virtual Vault storage space and discovered that instead of the .db and .mdc files being under C:\Users\"user"\AppData\Local\KVS\Enterprise Vault\ the vault cache info is located under the C:\Users\Administrator\AppData\Local\KVS\Enterprise Vault\ directory. 

This entry was found in the client EV log...why did it place it here instead of under the user's profile (desktop policy setting?)

29/05/2012 10:42:44.978[4248][M]:     Desktop Setting: WORKING_DIRECTORY
29/05/2012 10:42:44.978[4248][M]:     Value: C:\Users\Administrator\AppData\Local\KVS\Enterprise Vault\F4C8FDE9200FE1408F4B69692E89F0BC\
29/05/2012 10:42:44.979[4248][L]: ~DesktopCommonConfig::GetSetting: 0x0
29/05/2012 10:42:44.979[4248][L]: CONTENT:STORE: ~CCStoreHelper::SyncPVFileSize
29/05/2012 10:42:44.980[4248][L]: CONTENT:STORE: CCDatabaseList::Init: 0x0
29/05/2012 10:42:44.980[4248][L]: CONTENT:STORE: ~CCDatabaseList::Init: 0x0
29/05/2012 10:42:44.980[4248][L]: CONTENT:STORE: ~CCStore::MakeSpaceForInsertion: 0x0
29/05/2012 10:42:44.980[4248][L]: CONTENT:STORE: CCDatabaseList::FindDBByDateAndArchive: 0x0
29/05/2012 10:42:44.981[4248][L]: CONTENT:STORE: CCDatabaseList::Init: 0x0
29/05/2012 10:42:44.981[4248][L]: CONTENT:STORE: ~CCDatabaseList::Init: 0x0
29/05/2012 10:42:44.981[4248][L]: CONTENT:STORE: ~CCDatabaseList::FindDBByDateAndArchive: 0x0
29/05/2012 10:42:44.981[4248][L]: CONTENT:STORE: CCStore::InitDB: 0x0
29/05/2012 10:42:44.982[4248][L]: CONTENT:STORE: ~CCStore::InitDB: 0x0
29/05/2012 10:42:44.982[4248][L]: CONTENT:STORE: CCStore::CloseOtherOpenDb
29/05/2012 10:42:44.982[4248][L]: CONTENT:STORE: ~CCStore::CloseOtherOpenDb
29/05/2012 10:42:44.982[4248][L]: CONTENT:DB: CCDatabase::InsertItem: 0x0
29/05/2012 10:42:44.982[4248][L]: CONTENT:DB: CCDatabase::Open: 0x0
29/05/2012 10:42:44.983[4248][L]: CONTENT:DB: ~CCDatabase::Open: 0x0
29/05/2012 10:42:44.983[4248][L]: CONTENT:DB: CCDatabase::Open: 0x0
29/05/2012 10:42:44.983[4248][L]: CONTENT:DB: ~CCDatabase::Open: 0x0
29/05/2012 10:42:44.983[4248][L]: WDSUtil::PersistWDSIndexingInfo: 0x0
29/05/2012 10:42:44.984[4248][L]: DesktopCommonConfig::GetClientStoreKey: 0x0
29/05/2012 10:42:44.984[4248][L]: ~DesktopCommonConfig::GetClientStoreKey: 0x0
29/05/2012 10:42:44.984[4248][L]: WDSUtil::ExtractProfile
29/05/2012 10:42:44.984[4248][M]: Token extracted : "C:"
29/05/2012 10:42:44.984[4248][M]: Token extracted : "Users"
29/05/2012 10:42:44.985[4248][M]: Token extracted : "Administrator"
29/05/2012 10:42:44.985[4248][M]: Token extracted : "AppData"
29/05/2012 10:42:44.985[4248][M]: Token extracted : "Local"
29/05/2012 10:42:44.985[4248][M]: Token extracted : "KVS"
29/05/2012 10:42:44.985[4248][M]: Token extracted : "Enterprise Vault"
29/05/2012 10:42:44.986[4248][M]: Token extracted : "F4C8FDE9200FE1408F4B69692E89F0BC"
29/05/2012 10:42:44.986[4248][M]: Token extracted : "2012_04_06_0044.db"
29/05/2012 10:42:44.986[4248][L]: ~WDSUtil::ExtractProfile
29/05/2012 10:42:44.986[4248][M]: Successfully created the registry key HKCU\SOFTWARE\KVS\Enterprise Vault\Client\F4C8FDE9200FE1408F4B69692E89F0BC\WDS Index Data\ReIndex\2012_04_06_0044.db to process the WDS index.
29/05/2012 10:42:44.987[4248][L]: ~WDSUtil::PersistWDSIndexingInfo: 0x0
29/05/2012 10:42:44.987[4248][M]: CONTENT:DB: WDSUtil::PersistWDSIndexingInfo returned '1'
29/05/2012 10:42:44.988[4248][L]: CONTENT:DB: CCDatabase::GetTargetFolder: 0x0
29/05/2012 10:42:44.988[4248][M]: CONTENT:DB: GTF - Using Db file 'C:\Users\Administrator\AppData\Local\KVS\Enterprise Vault\F4C8FDE9200FE1408F4B69692E89F0BC\2012_04_06_0044.db'
29/05/2012 10:42:44.988[4248][M]: CONTENT:DB: GTF - Date is year '2012-5-14'
29/05/2012 10:42:44.989[4248][M]: CONTENT:DB:  GTF - Already got root folder
29/05/2012 10:42:44.989[4248][M]: CONTENT:DB: GTF - Creating folder for year'2012'
29/05/2012 10:42:44.989[4248][M]: CONTENT:DB: GTF - Creating folder for month'05'

Could i fix this by deleting the users vault cache using the Client Enterprise Vault Diagnostics and re syncing or is this a desktop policy setting?

 

Thanks:

 

Victor

Comments 4 CommentsJump to latest comment

JesusWept3's picture

definitely not a desktop policy setting
Do you have any GPO's that set the temp directories at all?
and they're not doing anything like getting Outlook to run as the administrator on the machine are they?

 

CCCIT's picture

Hmmm...no we dont and its only for a handful of users; with the majority of users the KVS directory is in the default location.  I just wanted to know why some user's cache was pointing to the Administrator's profile.  I will try to delete and resync the cache to see if that moves the cache in the correct location.

 

victor

 

JesusWept3's picture

can you just try doing a Start -> Run -> %appData% and seeing where that lands you?
Cos it really should just be going off of a system variable more than anything else

CCCIT's picture

That took me to the user's appdata folder: C:\Users\"user"\AppData

And thanks JesusWept2 for the support.  It seems as my 1st guess worked.  I deleted the user's vault cache using the Client Enterprise Vault Diagnostics and re synced.  It started caching in the correct directory under the users's profile (now i can push out the Centralized Exception" rule in SEP to not scan this directory).  The vault cache was 3GB, now its olny 256MB and when a new message in EV it creates a new .db file. 

 

SOLUTION