Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Vault keeps ejecting same tapes and think the tape is still in the library

Created: 17 Mar 2010 • Updated: 19 Sep 2010 | 2 comments
r1's picture

We have a daily vault job configured that runs daily , we have the daily profile created with immediate eject . when the job runs , it ejects the tapes threu the port and finish , but sometime those vault jobs keeps trying to eject tapes that have already been ejected , i have a tape that has been ejected last week and sent offsite and netbackup keeps trying to eject this taape for the past 6 times . this is not the only tape this is happening on , few others too . why netbackup is ejecting a tape that has already been ejected . i have run robot inventory many times with no help . Is there a way to let netbackup know that a specific tape has been ejected , by the way i am running Solaris 10 with NBU 6.5.5

any help is greatly appreciated . Thanks in advance

Comments 2 CommentsJump to latest comment

Omar Villa's picture

Vault still haves some issues and more with ejects hathappen that often I will better recommend you to schedule on eject during the morning for every writed media in the last 36 hours, I think is more organized and you will see you will not be running inventories per eject.

Omar Villa

Netbackup Expert

Twiter: @omarvillaNBU

 

Omar Villa's picture

Vault still haves some issues and more with ejects hathappen that often I will better recommend you to schedule on eject during the morning for every writed media in the last 36 hours, I think is more organized and you will see you will not be running inventories per eject.

Omar Villa

Netbackup Expert

Twiter: @omarvillaNBU