Video Screencast Help

VEA Server has failed to start

Created: 09 Sep 2010 • Updated: 09 Oct 2010 | 1 comment
This issue has been solved. See solution.

When trying start vxsvcctl (vea) I'm getting error "VEA Server has failed to start..."
In log file /var/vx/isis/vxisis.log I have found error listed below:

Log file /var/vx/isis/vxisis.log is being appended, not overwritten
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:AuthInfoDB::Initialize: failed rc 0x0
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:Exiting FormalizeAlertType(0)

czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:LoadProvider: loading provider alertlog from location /opt/VRTSob/providers/alertlog/alertlog.so
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:LoadProvider: loading provider genericlogger from location /opt/VRTSob/providers/genericlogger/libgenericlogger.so
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:LoadProvider: provider genericlogger loaded
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:In the init routine of the log provider

czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:Init of the alert log provider successfull

czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:LoadProvider: provider alertlog loaded
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:LoadProvider: loading provider controlpanel from location /opt/VRTSob/providers/controlpanel/controlpanel.so
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:Configlet:Entering ConfigletInit
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:Configlet:Exiting ConfigletInit: 0x0, 0
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:LoadProvider: provider controlpanel loaded
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:LoadProvider: loading provider vxvmprovider from location /opt/VRTSvmpro/lib/vxvmprovider.so
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:vxvmprovider.so version (4.1.20.00)
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:LoadProvider: provider vxvmprovider loaded
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:LoadProvider: loading provider search from location /opt/VRTSob/lib/search.so
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:LoadProvider: provider search loaded
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:LoadProvider: loading provider osfs_provider from location /opt/VRTSfspro/lib/osfs_provider.so
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:fs:Entering fspro initialize
czw 09 wrz 2010 11:57:54 CEST:3079747264:osfs_provider.so version (4.1.20.00 00)

Please anyone tell me what is the problem?

Configuration:
Veritas Storage Findation Basic  4.1.02 on 2 node Redhat cluster

Comments 1 CommentJump to latest comment

Gaurav Sangamnerkar's picture

VEA had lots many fixes after 4.1 ... I would suggest to look for latest patch for VEA first.. 4.1 for VEA is pretty old one... check out patches on

https://vos.symantec.com

Gaurav

PS: If you are happy with the answer provided, please mark the post as solution. You can do so by clicking link "Mark as Solution" below the answer provided.
 

SOLUTION