Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Virtual Machines Credentials Test fails

Created: 17 Oct 2012 • Updated: 17 Oct 2012 | 7 comments
nnsarrdiallo's picture
This issue has been solved. See solution.

Good morning every body,

I've added a vCenter to my Backup Exec 2012 server.

I have several VM on my vCenter. I've defined a domain account that I've granted Administrator rights on all VM.

Meanwhile, when I schedule a backup and lanch a Credentials test with this account, it fails.

Don't understand what's go wrong.

Thanks for your responses.

Comments 7 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

Hi,

Check the TN below and make sure you comply with the requirements for the BESA and VMware:

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH130255

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

nnsarrdiallo's picture

Hi CraigV,

I've read the the document, and have granted my account the Administrator rights on all VM and on the vCenter.

But nothing has changed, I have the same problem with validating credentials.

CraigV's picture

OK...do your actual backups run though? And are you able to restore?

If so, ignore the credentials check failure.

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

nnsarrdiallo's picture

Do you think backup can run if credentials test fails?

CraigV's picture

It has happened that credential checks fail while the jobs go through successfully. Try it and report back,...

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

SOLUTION
nnsarrdiallo's picture

Hi CraigV

I've test a backup job and it runs.

Thank u for your help.