Video Screencast Help

Virus definitions not being updated from management server to clients.

Created: 22 Jul 2008 • Updated: 22 May 2010 | 1 comment
stephen murphy's picture
This issue has been solved. See solution.

I am getting a problem with the lastest definitions not getting pushed to the clients. The definitions are now over a month old and have noticed that I cannot install any packages also to the clients. Looking into it deeper I noticed that the policy serial number in the clients group of the mangement console was of 07/22/08 yet the policy serial number of each client in the console-client was a lot older. I also located the syslink.xml file on the management server from

C:\Program Files\Symantec\Symantec Endpoint Protection Manager\data\outbox\agent and checked that I was looking at the correct group by looking at profile.xml. In the syslink.xml file, I noticed firstly that the date the file was created was 23/6/08 which I would have guessed it would have been 07/22/08 and also when opening the file, it said the communication mode was pull, yet it is set to push. It seems the changed I am making in the management console is not being replicated into a syslink.xml file in the above path which I guess means that then the clients are not getting the correct latest policy changes.

Can anyone help me so that I can start receiving the latest updates from the management server.

 

Many Thanks

Stephen

Comments 1 CommentJump to latest comment

stephen murphy's picture

Resolved the issue myself. I performed a removal and reinstall of the symantec protection manager as a repair didnt work. After reinstalling the protection manager correctly updated the sylink file in the outbox folder. I then ran the sylinkreplacer.exe for the clients to show in the manager again.

SOLUTION