Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

VLS Configuration for Backup Exec 2010

Created: 15 Jan 2013 • Updated: 21 Jan 2013 | 4 comments
This issue has been solved. See solution.

Hello,

We have a HP VLS9000 with the following configuration:

-RAID6 with 22TB is available with 33 ( 700GB) cartrige and it is connected and working in Backup exec 2010.

- Now we want to reinitialize the VLS from the scratch, So please if any Administration guide for VLS configuration?

- RAID6 is fine or we have to change ?

- Do we need to remove VLS Library from the BE first ?

- Any steps for the fresh setup ?

Thank You

Comments 4 CommentsJump to latest comment

CraigV's picture

Hi,

Check the HP TN below...may assist you:

http://h20000.www2.hp.com/bc/docs/support/SupportM...

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

Najeeb's picture

Hi,

Thank for the link but is a general resource for backup, what I need is a resource for step by step initialization and configuration of VLS which has already setup physically.

Thanks

CraigV's picture

...no documentation on it in your environment? There isn't much you can do besides check the setup of the VLS and how it has been configured within BE.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

SOLUTION
Najeeb's picture

Yeah Thank you, I found some docmuments today, I though maybe someone give a simple straight forward resouces for reinitialazation.

Any wa thanks for the prompt action