Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

VM full backups fail with 156 and incrementals with 13

Created: 08 Dec 2012 | 5 comments

Hi all,

My vm clients on vmx 7, no errors in vcb side sanpshot is happening fine on vcb end .Netbackup version is 7.1.0.4 .and my backup off host and media server is same .Still full backups fail with 156 and incrementals with 13.any suggestions?

Comments 5 CommentsJump to latest comment

ajay-csc's picture

No RDM is there , i verified RDM status while addig them and from ESx team as well

Yogesh9881's picture

Ajay,

error 156 if for all VMs ?? identify those VMs & isolate this issue by taking manual snapshot from VMware console.

if it fail then need to work on VMware (VMware team) also let us know what logs / errors you saw on VMware.

If this post has helped you, please vote or mark as solution.

Before break-up, make sure you have a good backup.....  ;-)

HEMANPR's picture

1st Go to Host Properties --> Master Server --> Client Attributes and add your Virtual Server

2nd Go to Windows Open File Backup and Enable Enable Windows Open File... Use VSS, individual Drive and Disable Snapshot...

If this not work, Open the Flash Windows policy and look into Snapshot client options, In Client Name Selection use VM Display name the go to Clients and Browse your ESX from the , add the client and try again.

Please let us know the results

Please MARK AS SOLUTION If my Post Help You. I use the following Symantec Products: Veritas Netbackup 7.5 On Windows Enterprise 2003 SP2 - / - Symantec EndPoint 12.1.100.157 RU1 On Windows Standard 2003 SP2 - / - Symantec&nb

captain jack sparrow's picture

Are guest on windows platform?

if yes Do ensure they have updated vmware tools , if required reinstall them from scratch

As NBU ensures agentless backup, but in turn it gets integrated with these tools which ultimately invokes VSS framework on windows guest to allow snapshots to work.

can you post bpfis logs from backup host (media server) On guest system can you try to enable shadowcopy on respective drives, Make sure it is set to no limit and target to sefl , don't swap snapshot location to other drives

Let us know how it goes

 Cheers !!!

CJS