Video Screencast Help

vmdareq and vmoprcmd not matching

Created: 08 Jan 2014 • Updated: 20 Feb 2014 | 3 comments
This issue has been solved. See solution.

Dear Experts

Just curious to know,  vmdareq -display or vmdareq -driveinfo     &  vmoprocmd   output not matching.

The number of drives I see in  vmoprcmd o/p , but I do not see few of the drives in the output of vmdareq -display or -driveinfo

Can someone please clarify.

 

Regards!

 

 

Operating Systems:
Discussion Filed Under:

Comments 3 CommentsJump to latest comment

Marianne's picture

My experience has been that vmdareq will only report on shared drives.

vmoprcmd will report on all drives.

Please show us ouput of vmdareq (no options) and vmoprcmd (no options) on the master server.

Supporting Storage Foundation and VCS on Unix and Windows as well as NetBackup on Unix and Windows
Handy NBU Links

SOLUTION
LIMRA's picture

Hi Marianne

Sorry I could not come back to you.

But  You Are Right....

As you said , I have compared both outputs and looks like

 

vmdareq will only report on shared drives.

vmoprcmd will report on all drives.

because under vmoprcmd what I see the drives which got single host name means they are not shared and that drive is not shown in  vmdareq output.

So U R RIGHT.

thanks for your help!

 

Note: how can I archived this case?

 

 

Marianne's picture

Glad I could help!

Note: how can I archived this case?

You can click on 'Mark as Solution' under my post...

Supporting Storage Foundation and VCS on Unix and Windows as well as NetBackup on Unix and Windows
Handy NBU Links