Video Screencast Help

When Creating Report: File or Directory Was Not Found

Created: 25 Oct 2012 | 4 comments

When I try to run a "Risk Detections Count" or "New Risks Detected in the Network" report, I get the following error:

 

File or Directory Was Not Found

The requested file or directory could not be located.

 

Comments 4 CommentsJump to latest comment

Mithun Sanghavi's picture

Hello,

Since you are running the SEP 11.x, check these Articles:

"File or directory not found" errors when viewing the Home, Monitors or Reports pages in the Symantec Endpoint Protection Manager Console.

http://www.symantec.com/docs/TECH96037

SAV Reporting Server or SEPM Reporting does not respond or shows a timeout error message when querying large amounts of data

http://www.symantec.com/docs/TECH101746

and 

check this Thread: https://www-secure.symantec.com/connect/forums/reporting-lot-reports-or-quick-reports-showing-file-or-directory-was-not-found

Hope that helps!!

Mithun Sanghavi
Senior Consultant
MIM | MCSA | MCTS | STS | SSE | SSE+ | ITIL v3

Don't forget to mark your thread as 'SOLVED' with the answer that best helped you.

.Brian's picture

What version of SEPM are you running?

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

ed16's picture

SEPM 11.0.5

 

I'm confused by the permissions issue noted in the TECH96037 article.  IIS is running as System, and System has full access to that temp folder.

.Brian's picture

Latest version is RU7 MP2. I would recommened uprading to this version.

You would first need to upgrade to RU7 than go to RU7 MP2.

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.