Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

When using the FSAutility to move the placeholders, the utility cannot find any archive item that can migrated

Created: 28 Jan 2013 • Updated: 25 Feb 2013 | 1 comment

Hi

We are presently trying to move place holders from out old file server to a new one but are experiencing this problem

I can see all the placeholders and open them successfully on the old file server but the FSA utility cannot find them

I have also found a problem that I think might be related with archive explorer as some of the archives can be seen but there is lots missing

When I browse the old fileserver I can see all the placeholders in the comms folder, but when I browse the folder in archive explorer I cannot see the majority of placeholder files in this folder

Can anybody help please? using EV 9.0.4.1097

Example FSA problem

C:\>"D:\Program Files\Enterprise Vault\FSAUtility.exe" -pm -s "\\fileserver-old\e$\users

\it\comms" -d "\\fileserver-new\e$\users\it\comms" -cs -f

FSA Data Mover Utility.

Symantec Enterprise Vault.

Copyright (c) 2010. Symantec Corporation.

Placeholder migration

Source      : \\fileserver-old\e$\users\it\comms

Destination : \\fileserver-new\e$\users\it\comms

Fetched the archives from the Enterprise Vault Directory database

Error: There are no archives under the source path \\fileserver-old\e$\users\i

t\comms that can be migrated

Comments 1 CommentJump to latest comment

VirgilDobos's picture

Hi there,

Have you considered restoring the files and then copy them to the new server and archive again?

WBR, Virgil

Virgil Dobos | Sr. Technical Consultant | Condo-Protego | www.condoprotego.com