Video Screencast Help

Whole Disk Encryption Enrolment Problem

Created: 25 Feb 2013 • Updated: 26 Feb 2013 | 1 comment

Hi there,

 

I am having an issue with the Whole Disk Encryption Enrollment procedure. I can see from the following article (http://www.symantec.com/business/support/index?pag...) that when a user has enrolled with the Universal Server that they are supposed to be automatically added to the User Access List of the disk so that they can authenticate with the Pre-Boot screen using their credendials (part of a domain).

 

However, unofrtunately when I enroll with any user, they are not automatically added to the User Access List and I cannot seem to find the solution to this problem.

 

I am using Symantec Encryption Server v3.3.0 and PGP Desktop v10.3.0 on dual boot systems. PGP Desktop installs on Mac OSx ok, installs on Windows 7 ok and also encrypts the disk perfectly. However users are not being added to the Access List when they enroll with the machine. I have Silent Enrollment enabled and Directory Synchronization is enabled.

Can you give any guidance to this issue?

Regards,

AC

Operating Systems:

Comments 1 CommentJump to latest comment

PGP_Ben's picture

There has been a few forum threads on this issue recently. Check your server policy settings to verify that you have "Force" SSO set under your Consumer Policy settings for auto-encryption of the disk. Without that option enabled, it may not prompt you to add the user to the disk as part of the encryption process during enrollment.

If/when you consider your issue resolved, please click Mark As Solution on the most helpful response.