Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Wrong numbers of clients in "clients count by group"

Created: 23 Jan 2013 | 10 comments
diabolicus23's picture

SEP 12.1 RU2

In the report "clients count by group" the number of the clients is completely wrong (let me say, 2 or 3 times the real one).

If I check the group properties, the number is correct.

 

When I was on 12.1 RU1 MP1 I did not had this issue.

 

I've tried to repair the instllation of the SEPM. No way.
I've performed the dbvalidator. DB ok.

Comments 10 CommentsJump to latest comment

.Brian's picture

Sounds like a possible bug. You may want to get support involved.

Please click the "Mark as solution" link at bottom left on the post that best answers your question. This will benefit admins looking for a solution to the same problem.

diabolicus23's picture

I've opened a case, I'd like to know if everyone else saw this issue from 12.1 RU1 MP1 to 12.1 RU2 or I'm simply very very lucky wink

diabolicus23's picture

Take at look at this... online clients...

 

 

294 clients in a /24 subnet...

diabolicus23's picture

And check these ones too...

Inventory report (wrong number)

 

Product versions distribution (correct number)

diabolicus23's picture

It seems that it could be a "user mode" related problem...

AravindKM's picture

Do you have any clients in user mode?
Try by selecting "show users and computers" from the display filter and try...

Please don't forget to mark your thread solved with whatever answer helped you : ) Thanks & Regards Aravind

diabolicus23's picture

Yes, all the clients are in "user mode".

Exactly as before the upgrade.

AravindKM's picture

Is there are any duplicate entries present..

Try by changing the setting "delete the systems which are not contacted SEPM in x days" to one day.

Observe for a day and post the results....

Please don't forget to mark your thread solved with whatever answer helped you : ) Thanks & Regards Aravind