Vidéos d'aide de Screencast

Problem with opening Symantec Backup Exec 2013

Created: 17 Avr. 2013 | 6 comments

Recently, I came across this issue on the server while I ensuring that all backup jobs are running and when I tried opening Symantec Backup Exec. The program starts opening but in five seconds it crashes and I received a grey box. The issue I received is in the attachment. Thanks for your assistance in advance.

Operating Systems:

Commentaires CommentairesAccéder au dernier commentaire

l'image des CraigV

Hi,

Do a repair of BE through Add/Remove Programs and see if you get the same issue.

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

l'image des christchild27

The error I got when I try to repair is located in the attachment.

repair.JPG
l'image des Jaydeep S

In the first screenshot looks like the C drive is low on space. If BE is installed on the the C drive try to free of some space first. After this try to repair BE and .NET 2.0

l'image des christchild27

My hd have 905 MB out of 19.5 GB and I am still encountering problems with uninstalling or repairing Symantec Backup Exec also .Net 2.0 framework. Does anyone know any other way I can remove Symantec Backup Exec and .Net 2.0 SP2 from the server?

l'image des Jaydeep S

In this situation, I would suggest you to open a support ticket.

l'image des christchild27

I got a solution..................... I pray that the solution helps anyone who run into this problem.

http://www.symantec.com/business/support/index?pag...