Vidéos d'aide de Screencast

Virtual Machines Credentials Test fails

Created: 17 Oct. 2012 • Updated: 17 Oct. 2012 | 7 comments
l'image des nnsarrdiallo
Ce problème a été résolu. Voir la solution.

Good morning every body,

I've added a vCenter to my Backup Exec 2012 server.

I have several VM on my vCenter. I've defined a domain account that I've granted Administrator rights on all VM.

Meanwhile, when I schedule a backup and lanch a Credentials test with this account, it fails.

Don't understand what's go wrong.

Thanks for your responses.

Commentaires CommentairesAccéder au dernier commentaire

l'image des CraigV

Hi,

Check the TN below and make sure you comply with the requirements for the BESA and VMware:

http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH130255

Thanks!

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

l'image des nnsarrdiallo

Hi CraigV,

I've read the the document, and have granted my account the Administrator rights on all VM and on the vCenter.

But nothing has changed, I have the same problem with validating credentials.

l'image des CraigV

OK...do your actual backups run though? And are you able to restore?

If so, ignore the credentials check failure.

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

l'image des nnsarrdiallo

Do you think backup can run if credentials test fails?

l'image des CraigV

It has happened that credential checks fail while the jobs go through successfully. Try it and report back,...

Alternative ways to access Backup Exec Technical Support:

https://www-secure.symantec.com/connect/blogs/alte...

SOLUTION
l'image des nnsarrdiallo

Hi CraigV

I've test a backup job and it runs.

Thank u for your help.

l'image des nnsarrdiallo

Ok.

I'll let you know.

Thanks.