Vidéos d'aide de Screencast

Deployment Solution

Results for Deployment Solution

I need a solution We're running 7.6 HF2 I'm running into a problem using MOCU to create a Netboot image on a OSX 10.10.3 computer.  I've been following this great ...
Discussion du forum par shortjt | 26 Juin 2015 | 1 commentaire
summary We've been caught out by this, so I thought I'd share. Please note that maintenance paying DS6.9 customers will be automatically switched over to Deployment ...
Entrée de blogue par ianatkin | 26 Juin 2015 | 3 comments
Dear Symantec, Thanks so much for the latest improvements to ITMS in ITMS 7.6 - they are very useful. However, I am often wondering what is going on within the Symantec Management Agent because it is just sitting there and doing nothing. Well, ...
Idée par QuietLeni | 24 Juin 2015 | 2 comments
I need a solution Hey All, I am new to altiris and I need some help.  I am trying to create several jobs to run through Altiris DS 6.9 to deploy out to a Microsoft Surface Pro 3.  ...
Discussion du forum par noob1175 | 23 Juin 2015 | 1 commentaire
Ever wondered how to map a complex Deployment Server Console tree by interrogating the eXpress database, in order to identify the correct location of a job?    A customer recently had this requirement, so I thought that I would share the SQL we ...
Téléchargement par SK | 23 Juin 2015 | 1 commentaire
A little while ago, I wrote a script which aimed to make the documentation of our Windows firewalls a bit easier. Ideally I wanted something which could be nicely cut-and-pasted into some server documentation. It needed to work across our ...
Entrée de blogue par ianatkin | 22 Juin 2015 | 1 commentaire
I need a solution About a month ago we built a new NS on a virtual server running WinServer 2012. I have finally gotten most of the kinks worked out and we are able to deploy images ...
Discussion du forum par s1rGr1nG0 | 19 Juin 2015 | 1 commentaire
I need a solution Hey Everyone, I have an issue when trying to deploy/capture images, it goes through the process of authenticating and mapping the deployment share, and completes ...
Discussion du forum par CGHSnsw | 18 Juin 2015 | 1 commentaire
I need a solution Hi, I'm planning to incorporate LINUX PE in our existing DS 6.9 SP6 environment, we currently use WinPE4 and the load times are extremely slow - heard Linux ...
Ce problème a été résolu
Discussion du forum par vikod | 17 Juin 2015 | 1 commentaire
I need a solution We're in the process of implementing Deployment Solution 7.6 and have run into sevral issues using it successfully with Macs.   We're trying to deploy a ...
Discussion du forum par shortjt | 16 Juin 2015 | 1 commentaire