Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Independent backups intermittently fail ('A test that safeguards the integrity of the program failed unexpectedly. POSTCONDITION failed..').

Created: 13 Jul 2011 • Updated: 15 Nov 2012 | 5 comments
Chris Riley's picture
1
Vote
Login to vote
Me Too!I have the same issue
Product(s): Symantec System Recovery (formerly Backup Exec System Recovery) - SSR 2011, Symantec System Recovery (formerly Backup Exec System Recovery)
Severity: Non-data threatening / major functionality
Status: Public fix available
Tech Note: More Information

Problem

Independent backups using Symantec System Recovery 2011 intermittently fail when targetted to external USB drive.
 
 
Error

High Priority Error: Error EC8F17B7: Cannot create recovery points for job: Monday.
Error EBAB0013: A test that safeguards the integrity of the program failed unexpectedly. POSTCONDITION failed, CopyLegacyBootManager::GetDestinationRegion: .\CopyLegacyBootManager.cpp(190): pRegion. 0xEBAB0013 (Symantec System Recovery)
 
Solution

This issue is fixed in Service Pack 5 (9.0.5) for Backup Exec System Recovery (BESR) 2010. SP5 is available via LiveUpdate or here:

http://www.symantec.com/docs/TECH193127.

This issue is also fixed in Service Pack 3 (10.0.3) for Symantec System Recovery (SSR) 2011. SP3 is available via LiveUpdate or here:

http://www.symantec.com/docs/TECH195461.

Comments 5 CommentsJump to latest comment

sandys's picture

no applied SP 5 for BESR 2010 already sum day ago,

but today i again experiencing this issue. so its still not solved

Thanks & Best Regards,

Sandy S

STS (SMP 7.1)

0
Login to vote
Chris Riley's picture

Then you must be seeing a different issue. Please start a new forum thread on this:

https://www-secure.symantec.com/connect/backup-and...

0
Login to vote
sandys's picture

no ......after manually running it is not working ..

 

Thanks & Best Regards,

Sandy S

STS (SMP 7.1)

0
Login to vote