ビデオヘルプ
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

BE 2012 compression not working

作成: 09 Nov 2012 | コメント数: 4

Hi guys,

i have  BE 2012 and a tape drive HP LTO Ultrium-4. During the backup job the tape is not being compressed so now I have to use more tapes than with BE 2010.

i did run a test with HP support using HP Library and Tape Tools and got the status under "Data Compression" set to "YES" but when i run a job with compression setting enabled in BE the status changes to "NO". The "Data Compression Test" with this tool was succesful (status - passed ).  I have SP1a installed and HF 189571 180964 194470

and ideas what could cuse this issue ?

Many thanks

regards

L.

タグでディスカッションを検索:

コメント コメント数: 最新のコメントを表示

Lilee の写真

"A hotfix is now available for this issue in the current version(s) of the product(s). Refer to the Hotfix link below to obtain the hotfix needed to resolve the issue.

 Backup Exec 2012 revision 1798 Hotfix 189571, Device Driver Installer DDI20120615 (July 10th, 2012) - http://www.symantec.com/docs/TECH189571"

i have this HF installed, this should solve this issue, not sure whether changing the settings will change something .... : /

thank you

VJware の写真

Try choosing only hardware compression if the backup job properties...also run tracer utility per this KB ~ http://www.symantec.com/business/support/index?pag...

HNeumann の写真

Hi Lilee,

i have the same problem with my BE2012.

The solution is quiet simply but very annoying. After applying the related hotfix 189571 everthing works fine.

After applying the next hotfix the problem comes back. Then you have to apply the hotfix 189571 again...

Congratulations Symantec, very good!!!